گوگل ادوردز یا سئو؟

زمان مطالعه: 12 دقیقه گوگل ادوردز یا سئو؟ برای فروش بیشتر و دیدن شدن کدامیک را پیشنهاد می‌کنید؟ اگر صاحب یک کسب‌وکار یا یک وب سایت هستید، مطمئناً به خوبی از تاثیر تبلیغات اطلاع دارید. با این وجود بودجه تبلیغاتی شما هم حتماً محدودیتی دارد؛ از این رو باید به خوبی بدانید این بودجه را در چه راهی صرف

گوگل ادوردز یا سئو؟
زمان مطالعه: 12 دقیقه

گوگل ادوردز یا سئو؟ برای فروش بیشتر و دیدن شدن کدامیک را پیشنهاد می‌کنید؟ اگر صاحب یک کسب‌وکار یا یک وب سایت هستید، مطمئناً به خوبی از تاثیر تبلیغات اطلاع دارید. با این وجود بودجه تبلیغاتی شما هم حتماً محدودیتی دارد؛ از این رو باید به خوبی بدانید این بودجه را در چه راهی صرف می‌کنید.

گوگل ادوردز (Google Adwords) یکی از ابزارهای تبلیغاتی ارائه شده توسط شرکت گوگل است که تنها دو سال پس از ظهور وب سایت محبوب گوگل، روی کار آمد. این بستر تبلیغات در سال 2000 و با نام گوگل ادوردز به عرصه رقابت پا گذاشت و در سال 2018 به گوگل ادز (Google Ads) تغییر نام داد. اما گوگل ادز واقعاً چیست و چرا باید به سراغ آن برویم؟

در مقاله پیش رو قصد داریم به بررسی کامل این ابزار تبلیغاتی گوگل بپردازیم و آن را با سئو مقایسه کنیم. پس همراه ما باشید.

گوگل ادوردز چیست؟

این روزها گوگل محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین موتور جستجوی جهان است و در ترکیب با تبلیغات پولی و ورودی‌های ارگانیک می‌تواند بازدید خوبی برای سایت شما داشته باشد. Google Ads هم در واقع یک پلتفرم تبلیغاتی پولی است که تحت یک کانال بازاریابی با عنوان PPC (Pay Per Click) یا پرداخت به ازای هر کلیک کار می‌کند. در واقع شما باید به عنوان تبلیغ کننده به ازای هر کلیک یا ایمپرشن مبلغی پرداخت کنید.

زمانی که کاربران یک کلمه کلیدی را جستجو می‌کنند، مجموعه‌ای از نتایج در قالب صفحه اول جستجوی گوگل (SERP) به آنها نشان داده می‌شود. در میان این نتایج یک سری تبلیغات پولی را هم مشاهده می‌کنید که آن کلمه کلیدی را هدف قرار داده‌اند. این نتایج حاصل از تبلیغات قبلاً با برچسب مخصوصی تحت عنوان Ad مشخص می‌شد. اخیراً این برچسب به Sponsored تغییر کرده است.

تبلیغات گوگل برای کلمه طراحی سایت

همان طور که می‌بینید با این روش تبلیغات شما همواره در اولین نتایج جستجو ظاهر می‌شوید. یعنی به خوبی توجه مخاطب را جلب می‌کنید و احتمال کلیک شدن روی وب سایت خود را افزایش می‌دهید.

گوگل ادوردز یک روش بسیار خوب برای هدایت ترافیک بالقوه‌ای از مشتریان به کسب‌وکار شما است؛ پس اگر قصد دارید از تبلیغات کلیکی برای فروش محصولات و خدمات خود استفاده کنید، استفاده از گوگل ادز را به عنوان یکی از استراتژی‌های تبلیغاتی شما پیشنهاد می‌کنیم.

ممکن است از خودتان سوال کنید که آیا این تبلیغات کلیکی تاثیر خاصی دارند؟

  • 65% از شرکت‌های فعال در اینترنت مشتریان خود را از سریع همین تبلیغات به دست آورده‌اند.
  • در تمامی صنایع و کسب‌وکارها متوسط نرخ کلیک (CTR) در گوگل ادز 3.17% است.
  • به طور متوسط 41٪ از کلیک‌ها در گوگل ادز به 3 تبلیغ پولی برتر در صفحه نتایج جستجو می‌رود.
  • بیش از 90٪ از تبلیغ کنندگان در Google Ads از ویرایشگر Google Ads برای مدیریت کمپین‌های خود استفاده می‌کنند.
  • میانگین نرخ تبدیل برای هدف گذاری مجدد تبلیغات از طریق گوگل ادز حدود 0.7٪ است.

فکر می‌کنم این آمار به قدر کافی نشان داده که گوگل ادز چقدر برای کسب‌وکار شما ضرورت دارد.

نحوه کار گوگل ادز به این صورت است که تبلیغات شما را به صورت یک متن کوتاه به همراه لینک سایت یا صفحه دلخواهتان نشان می‌دهد. این تبلیغ دقیقاً در جایی از صفحه ظاهر می‌شود که شما خواسته باشید. معمولاً لینک‌های تبلیغاتی در بالا یا پایین صفحه جستجو ظاهر می‌شوند.

مزایا و معایب گوگل ادز

برای درک بهتر سوال گوگل ادوردز یا سئو بهتر است به بررسی مزایای ادز بپردازیم. همان طور که در بخش پیش گفتیم، 65% از کسب‌وکارها از گوگل ادز برای تبلیغات خود در عرصه پررقابت اینترنت استفاده می‌کنند. بی‌توجهی به این بستر پرفایده ممکن است کسب‌وکار شما را برای همیشه از گردونه رقبا خارج کند پس حتماً مزایای زیادی دارد. در ادامه به برخی از مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از گوگل ادز اشاره می‌کنیم:

  1. هدف قرار دادن مخاطب درست

یکی از مزایای گوگل ادز این است که دقیقاً می‌توانید مخاطب مناسب کسب‌وکار خود را مورد هدف قرار دهید. چه چیزی بهتر از این؟

آدم بعضی اوقات فکر می‌کند گوگل ذهنش را می‌خواند! پس از چندین بار جستجو دیگر گوگل دست ما را می‌خواند و نتایجی را ارائه می‌دهد که ما به آن نیاز داریم. کاری که گوگل ادز در این مرحله می‌کند این است که تمام عبارات مورد جستجویی که تبلیغ شما با آن نمایش داده شده را نشانتان می‌دهد. با اندکی بررسی متوجه می‌شوید که باید سراغ چه چیزی بروید.

همچنین می‌توانید مخاطب هدف خود را با ویژگی‌هایی مثل سن، جنسیت، وضعیت تاهل و تجرد و حتی درآمد انتخاب کنید. این هدف‌گیری را می‌توانید با موقعیت جغرافیایی، زبان مخاطب هدف یا دستگاهی که از آن استفاده می‌کند هم انجام دهید.

  1. بهبود فروش در کمترین زمان

این مزیت دیگر بدیهی است! با استفاده از این پلتفرم می‌توانید لینک‌های خود را در بالاترین قسمت صفحه نتایج جستجو به نمایش بگذارید تا حسابی جلب توجه کنند! بر اساس آمار احتمال اینکه افرادی که روی تبلیغات کلیک می‌کنند از شما خرید کنند چیزی حدود 50% بیشتر از بازدیدکنندگان ارگانیک است. از سوی دیگر 50% جستجوکنندگان قابلیت تشخیص تبلیغات از نتایج ارگانیک را ندارند. فکر نکنم بتوانید از این ارقام وسوسه‌آمیز چشم‌پوشی کنید!

مدیریت بودجه به نحو احسن
  1. مدیریت بودجه به نحو احسن

برخلاف خیلی از کانال‌های تبلیغاتی شما می‌توانید در گوگل ادز بودجه خود را مدیریت کنید. در واقع می‌توانید دقیقاً تعیین کنید که می‌خواهید چه میزان بودجه برای این کار اختصاص دهید و گوگل ادز هم با بودجه شما هماهنگ می‌شود.

شما می‌توانید میزان بودجه روزانه برای تبلیغات سایت خود در نظر بگیرید. گاهی هم ممکن است پیش بیاید که هزینه تبلیغات شما در روز از این میزان بیشتر شود اما هزینه ماهانه شما تغییری نخواهد کرد. مثلاً اگر به گوگل ادز اعلام کنید که می‌توانید روزی 10 دلار برای تبلیغ هزینه کنید، هزینه ماهانه شما از 300 دلار تجاوز نخواهد کرد.

  1. افزایش آگاهی از برند

یکی دیگر از پتانسیل‌های خوب گوگل ادز این است که منجر به افزایش آگاهی و شناخت از برند شما می‌شود. کمپین شبکه سرچ یکی از کمپین‌های گوگل برای تبلیغات و افزایش فروش است؛ اما کمپین تبلیغات نمایشی برای افزایش آگاهی از برند شما بهترین گزینه به حساب می‌آید.

در رابطه با اهمیت برندسازی در این مقاله به طور کامل و مفصل بحث کرده‌ایم.

این شبکه نمایش تبلیغات گوگل (GDN) از میلیون‌ها وب‌سایت، ویدیو و اپلیکیشن تشکیل شده است. بدین معنی که شما تبلیغات شما در جایی به نمایش درمی‌آید که به احتمال قوی مخاطب مخاطب هدفتان حضور دارد. بدانید و آگاه باشید که مشتری بالقوه وقتی از شما خرید می‌کند که دستکم تبلیغ شما را ۷ بار ببیند.

  1. برگشت هزینه تبلیغات

هر مبلغی که بابت تبلیغات در گوگل هزینه می‌کنید، با خرید مشتری‌هایتان چند برابر به شما برمی‌گردد! شما در این پلتفرم مشخص می‌کنید که چه زمانی مایل هستید برای تبلیغات کلیکی سایت خود هزینه کنید. از این رو تبلیغات در گوگل ادز اغلب مواقع نرخ بازگشت هزینه تبلیغات (ROAS) بالایی دارد.

  1. افزایش نرخ تبدیل با گوگل ادز

با توجه به تمام چیزهایی که در مورد گوگل ادز گفتیم، فکر کنم دیگر به قابلیت‌های فراوان آن واقف باشید. با توجه به قابلیت هدف‌گیری دقیق مخاطب می‌توان انتظار داشت که نرخ تبدیل هم بالا باشد. تحقیقات نشان داده که نرخ تبدیل برای ترافیک حاصل از تبلیغات چیزی دو برابر ترافیک ارگانیک است.

  1. هدف‌گیری مجدد مخاطب

یکی از چیزهایی که در تبلیغات آنلاین واقعاً اهمیت پیدا می‌کند، هدف‌گیری مجدد مشتریان است. به این فکر کنید که یک مشتری پیدا شده که به محصولات یا خدمات شما علاقه دارد اما به هر دلیلی از سایت شما خارج شده است. واقعاً حاضرید به همین راحتی رهایش کنید تا به سراغ سایت دیگری برود؟

به کمک گوگل ادز می‌توانید دوباره این مشتریان را پیدا کنید و تبلیغات خود را در جای دیگری نشانشان دهید. مثلاً می‌توانید به سراغ آن دسته از مخاطبینی بروید که به هر دلیلی سبد خرید خود را نخریده رها کرده‌اند!

موارد ذکر شده در بالا تنها بخشی از مهم‌ترین مزایای استفاده از گوگل ادز هستند. مسلماً این ابزار همه فن حریف مزایای بی‌شماری دارد اما اینجا به ذکر مهم‌ترین آنها بسنده کردیم.

سئو چیست

سئو چیست؟

در این مقاله قصد داریم به مقایسه گوگل ادوردز و سئو بپردازیم. با این حال شاید بد نباشد پیش از این مقایسه ابتدا بدانیم سئو چیست؟

سئو (Search Engine Optimization) به مجموعه‌ای از اقدامات برای بهبود رتبه یک وب سایت در نتایج جستجو گفته می‌شود. یک سایت بدون سئو عملاً موجودیت ندارد! یعنی اگر وب سایتی دارید که در صفحه نخست گوگل ظاهر نمی‌شود، دقیقاً مشابه فردی هستید که در قعر یک چاه قرار دارد و صدایش به گوش کسی نمی‌رسد.

اگر بهینه سازی سایتی برای موتورهای جستجو به درستی و مطابق اصول انجام شود، یک وب سایت به جایگاه خوبی در صفحه نتایج گوگل می‌رسد و بازدید و ترافیک ارگانیک خوبی هم می‌گیرد.

آمارهای رسمی از گوگل نشان داده که هر روز بالغ بر 8.5 میلیارد جستجو در آن انجام می‌شود. پس خیلی واضح است که اگر کسب و کاری در اینترنت نباشد، خیلی زودتر از تصورش از عرصه روزگار محو خواهد شد.

در فرایند سئو گوگل وب سایت شما را شناسایی کرده، از حوزه فعالیت شما آگاهی یافته و بر طبق کلمات کلیدی مرتبط با آن سایت شما را به نتایج جستجو می‌برد. پس سئو کمک می‌کند وب سایت شما دیده شود. این روزها هوش مصنوعی است که به گوگل کمک می‌کند نتایج جستجو را رتبه بندی کند.

اگر قصد دارید بیشتر در مورد سئو چیست بدانید به مقاله تکمیلی که قبلا در تکنویک گذاشته‌ایم مراجعه کنید.

مزایا و معایب سئو

اکنون که یک تعریف کلی از سئو ارائه دادیم، بد نیست به سراغ برخی از مهم‌ترین مزایا و معایب آن برویم. در ادامه نگاهی به مزایای سئو می‌اندازیم:

  • افزایش ترافیک ورودی سایت

وقتی سایت شما در نتایج اولیه صفحه جستجوی گوگل می‌آید، افراد بیشتری هم روی آن کلیک می‌کنند و به سایت شما وارد می‌شوند. طبیعی است که در نتیجه آن میزان ترافیک ورودی شما افزایش پیدا می‌کند. با استفاده از تکنیک‌های سئو می‌توانید ترافیک ورودی بیشتری به سایت خود جذب کنید.

  • افزایش فروش

با سئوی خوب سایت می‌توانید از بازدیدکنندگان مشتریان واقعی بسازید. افزایش تعداد این مشتریان نیز در نهایت به افزایش فروش شما منجر می‌شود. در این حالت موقعیت شما در موتورهای جستجو تثبیت شده و سیل خریداران به سوی وب سایت شما سرازیر می‌شود.

  • کاهش هزینه‌های تبلیغات

بهینه سازی یک وب سایت برای موتورهای جستجو در صورت اصولی بودن، هزینه خیلی کمتری از بازاریابی و تبلیغات دارد. سئو ماندگار است و تا مدتها می‌توانید بدون هزینه اضافی برای تبلیغات در نتایج تاپ جستجو ظاهر شوید.

  • افزایش اعتبار و برندسازی

گوگل واقعاً ابزار قابل اطمینانی برای اکثریت مردم است. در نتیجه پیشنهاداتی که گوگل برای کاربرانش دارد هم اغلب قابل اعتماد و باارزش هستند. با بهبود رتبه سئو، اعتبار و اعتماد کاربران به شما افزایش پیدا می‌کند و برند شما میان مخاطبین به خوبی شناخته می‌شود.

در مقابل مزایای بسیار سئو، این تکنیک‌ها معایبی هم دارند:

زمانبر بودن سئو
  • زمانبر بودن سئو

برای رسیدن به نتایج مناسب در سئو باید صبر داشته باشید! یعنی اینطور نیست که امروز شروع کنید و در عرض یک هفته به صفحه اول موتور جستجو برسید. این کار مستلزم لااقل چندین ماه تلاش بی‌وقفه است.

  • کند بودن بازگشت سرمایه

سرمایه گذاری روی خدمات سئو به هیچ وجه بازده سریعی ندارد. سئو شدن سایت زمان زیادی می‌برد و به طبع آن، بازگشت سرمایه‌ای که در این راه شده هم سریع نخواهد بود.

  • داشتن هزینه نسبتاً زیاد

در مقابل رقبای قدر و در رقابت روی کلمه‌های کلیدی پرجستجو، نیاز به سرمایه قابل توجهی برای سئو سایت داریم. شاید لازم باشد هزینه‌هایی از جمله برندسازی، خرید بک لینک، تولید محتوا و موارد مشابه را هم در نظر بگیریم. این موارد هیچ کدام هزینه کمی ندارند.

  • تضمینی نبودن نتایج سئو

با وجود تمام تلاش‌ها برای بهینه سازی وب سایت، باز هم هیچ تضمینی برای ورود به صفحه اول گوگل وجود ندارد. الگوریتم‌های گوگل پیوسته در حال تغییر هستند و رتبه بندی‌ها همیشه جابه‌جا می‌شود. در نتیجه همه چیز در دستان گوگل است!

موارد گفته شده در بالا از مهم‌ترین مزایا و معایب سئو هستند. مواردی دیگری هم وجود دارد که از حوصله این مطلب خارج است.

مقایسه گوگل ادوردز و سئو

در بخش‌های پیشین به بررسی گوگل ادوردز و سئو پرداختیم. هر یک را جداگانه تعریف کردیم و معایب و مزایای هر کدام را گفتیم. اکنون وقت آن رسیده که این دو را با یکدیگر مقایسه کنیم.

تفاوت گوگل ادوردز با سئو

سئو و گوگل ادز چگونه با هم کار می‌کنند؟

سوال مهم درباره بحث گوگل ادوردز یا سئو چگونگی کار این دو باهم  است. در حالی که سئو و تبلیغات کلیکی هر دو مباحثی داغ برای کسب‌وکارها هستند، بهتر است از این دو استراتژی به همراه یکدیگر استفاده کنید.

اکثر متخصصین مارکتینگ توصیه می‌کنند از ترکیبی از سئو و گوگل ادز در کمپین بازاریابی خود استفاده کنید تا به دیده شدن سایت‌تان کمک کند. هر دو روش جایگاه شما را در SERP افزایش می‌دهند. بنابراین استفاده از آنها در استراتژی بازاریابی دیجیتال، پتانسیل آنلاین برند شما را به حداکثر می‌رساند. وقتی از تبلیغات کلیکی و سئو با هم استفاده می‌کنید، می‌توانید:

  • به دیده شدن نام برند خود کمک کنید: سئو و گوگل ادز آن میزان بازدیدی را که می‌توانید در جستجو به دست آورید، دو برابر می‌کنند. هم نتیجه ارگانیک شما و هم تبلیغ PPC میزان فرصت‌هایی را که جستجوکنندگان برای بازدید از صفحه شما دارند، افزایش می‌دهند.
  • افزایش ترافیک: استفاده از سئو و گوگل ادز در کنار یکدیگر بهترین شانس برای کسب ترافیک ارزشمند را به شما می‌دهد. تبلیغات کلیکی به شما کمک می‌کند تا به سرعت ترافیک کسب کنید؛ همچنین می‌توانید به محض راه‌اندازی آگهی خود شروع به جذب سرنخ کنید. وقتی رو به سئو می‌آورید، شروع به جذب ترافیک طولانی مدت خواهید کرد.
    استفاده از هر دو این استراتژی‌ها به شما این امکان را می‌دهد که بهترین ترافیک بلند مدت و کوتاه مدت را داشته باشید.
  • از کلمات کلیدی PPC برای بهینه سازی سئو استفاده کنید: استفاده از گوگل ادز برای پیشنهاد برای کلمات کلیدی مشابهی که با سئو هدف گذاری کرده‌اید، به معنای دیده شدن بیشتر آن به عنوان کلمه کلیدی است. علاوه بر این آزمایش کلمات کلیدی با استفاده از تبلیغات PPC می‌تواند به شما کمک کند تا بفهمید کدام کلمات کلیدی برای کمپین سئوی شما موثرتر هستند.
چه زمانی از ادوردز استفاده کنیم؟

چه زمانی از ادوردز استفاده کنیم؟

حال که با تفاوت‌های گوگل ادوردز و سئو آشنا شدید بهتر است بدانید کی باید از ادز استفاده کنید. شرکت‌ها به دلایل متعددی تبلیغات در Google Ads را شروع می‌کنند؛ از افزایش دیده شدن نام برند در عبارات جستجو گرفته تا حمایت از فروش یا تبلیغات با زمان محدود. اما چه زمانی باید در گوگل ادز تبلیغ کنیم؟

  • معرفی یک محصول یا خدمات جدید

تبلیغات کلیکی (PPC) می‌تواند به کسب‌وکار شما کمک کند تا محصول یا خدمات جدیدی را با موفقیت معرفی کنید. این به این دلیل است که PPC باعث می‌شود کسب‌وکار شما به سرعت در نتایج جستجو و در وب سایت‌های مشابه دیده شود. علاوه بر این با گزینه‌های مختلف هدف گذاری گوگل ادز، می‌توانید بر باارزش‌ترین مخاطبان خود تمرکز کنید.

کسب‌وکارهایی که فهرستی از مشتریان خود دارند، می‌توانند این داده‌ها را در Google Ads آپلود کنند و این محصول جدید را برای مشتریان فعلی یا قدیمی بازاریابی کنند.

  • داشتن یک کمپین تبلیغاتی کوتاه مدت

فرقی نمی‌کند برای افزایش فروش، انبارگردانی یا برآورده کردن انتظارات خریداران، تبلیغاتی با زمان محدود ایجاد می‌کنید؛ کمپین تبلیغاتی Google یک راه مؤثر برای دستیابی به اهدافتان است. با Merchant Center  گوگل می‌توانید کارهای بیشتری برای تبلیغ محصولات خود از طریق کانال‌های ارگانیک و پولی انجام دهید.

تبلیغات گوگل همچنین برای کمپین‌های تبلیغاتی با زمان محدود عالی است؛ زیرا می‌توانید کمپین‌ها را زمان بندی کنید. همچنین می‌توانید زمانی که مردم تبلیغات شما را می‌بینند بهینه سازی کنید تا فروش خود را از آن کمپین به حداکثر برسانید.

  • ری‌برندینگ یک کسب‌وکار، محصول یا خدمات

ری‌برندینگ همراه با چالش‌های بسیار بوده و آموزش کاربران در رابطه با این تغییرات یکی از چالش‌ها است.

با یک کمپین تبلیغاتی گوگل می‌توانید جستجوهای مرتبط با برند خود را هدف قرار داده و ری‌برندینگ را انجام دهید. به این صورت افراد را از این تغییرات مطلع کنید و اطلاعات بیشتری در مورد معنای تغییر نام تجاری و دلیل رخ دادن آن به آنها بدهید. بسته به ری‌برندینگ، داشتن یک صفحه فرود (لندینگ پیج) اختصاصی را هم در نظر بگیرید.

شما می‌توانید از ویژگی‌های زمان‌بندی Google Ads برای بهینه‌ سازی زمان اجرای این تبلیغات استفاده کنید.

  • به حداکثر رساندن میزان دیده شدن یک محصول

به طور معمول شرکت ها جستجوهای برند را برای رقبا هدف قرار می‌دهند. این استراتژی به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا به مشتریان دسترسی پیدا کنند و به آن‌ها نشان دهند که چه چیزی را از دست می‌دهند. در پاسخ شرکت‌ها هم تبلیغات گوگلی را اجرا می‌کنند تا نام تجاری آنها را هدف قرار دهد.

با این پاسخ کسب‌وکارها می‌توانند میزان دیده شدن خود را به حداکثر برسانند و حضور رقبا را کمرنگ کنند. در نظر بگیرید که Google Ads استفاده از علائم تجاری (مانند نام تجاری یک شرکت) را در نسخه تبلیغاتی ممنوع می‌کند؛ بنابراین می‌توانید (و باید) رقبایی را که از علائم تجاری شما در نسخه تبلیغاتی خود استفاده می‌کنند، گزارش دهید.

به طور معمول هزینه‌های تبلیغات برای جستجوی برند زمانی ارزان است که برای برند شما باشد.

چه زمانی باید از سئو استفاده کنیم؟

چه زمانی باید از سئو استفاده کنیم؟

در بالا به سوال گوگل ادوردز یا سئو به طور مفصل پرداختیم. حال کی به نیاز به سئو داریم؟ در زمانی به سراغ سئو می‌رویم که بخواهیم به رتبه‌های بالای موتور جستجو برویم یا در آن بالا بمانیم. این چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد؛ بلکه به یک استراتژی سئو نیاز دارد که از عناصر کلیدی زیادی برای دستیابی به این هدف استفاده می‌کند. با این حال پس از رسیدن به این جایگاه، می‌توانید از مزایای طولانی مدت آن بهره‌مند شوید.

یک زمان دیگر برای پیاده سازی استراتژی‌های سئو، وقتی است که در حال ساخت یک وب سایت معتبر هستید. هنگامی که این سایت شروع به کار کند، از آن سایت‌هایی خواهد بود که اغلب فقط از طریق URL ترافیک ایجاد می‌کند و تنها عنصر سئو مرتبط در اینجا، محتوای هوشمندانه و آموزنده خواهد بود.

اگر به دنبال افزایش ارزش یک وب سایت هستید، استراتژی سئو یک راه عالی برای انجام این کار خواهد بود. جریان مداوم ترافیک به وب سایت شما و رتبه بندی بالا در موتورهای جستجو، ارزش آن را به شدت افزایش می‌دهد. این موارد همه از طریق سئوی موفق به دست می‌آیند.

نتیجه‌گیری

در این مقاله به طور کامل با مفاهیم و مقایسه گوگل ادوردز و سئو آشنا شدیم و مزایا و معایب هر کدام را بررسی کردیم. سپس این دو مورد را با یکدیگر مقایسه کردیم و از تعامل آنها با هم گفتیم. در نهایت گفتیم که چه زمانی باید از گوگل ادز و چه زمانی از سئو استفاده کنیم. امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید.

ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ تکنویک در کنار شما هستیم تا تمامی خدمات طراحی وب سایت، هاست و دامنه، سئو سایت شرکتی و فروشگاهی، تولید محتوا و خدمات گرافیکی را به شما ارائه کنیم.

برای آشنایی با خدمات سئو و تعرفه‌های آن روی این لینک کلیک کنید. در صورتی که درخواست آنالیز سئو برای سایت خود دارید، اینجا را کلیک کنید.

منابع:

دانش متخصصین تکنویک

سایت webfx

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *