وردپرس را بشناسید!

زمان مطالعه: 12 دقیقه کسب و کار آنلاین دارید و فروشتان هم خوب است؟ پیج اینستاگرام یا کانال تلگرام دیگر به تنهایی پاسخگوی شما نیستند. وقت آن رسیده که یک وب سایت فروشگاهی تر و تمیز برای خودتان داشته باشید. شاید بگویید وقت و هزینه کافی برای کدنویسی ندارید. اصلاً نگران نباشید. وردپرس بدون کدنویسی می‌تواند یک سایت شسته

وردپرس را بشناسید!
زمان مطالعه: 12 دقیقه

کسب و کار آنلاین دارید و فروشتان هم خوب است؟ پیج اینستاگرام یا کانال تلگرام دیگر به تنهایی پاسخگوی شما نیستند. وقت آن رسیده که یک وب سایت فروشگاهی تر و تمیز برای خودتان داشته باشید. شاید بگویید وقت و هزینه کافی برای کدنویسی ندارید. اصلاً نگران نباشید. وردپرس بدون کدنویسی می‌تواند یک سایت شسته رفته به شما بدهد.

خیلی‌ها با ورد پرس برای خودشان یک کسب و کار خوب ردیف کرده‌اند. از سوی دیگر نیز صاحبین مشاغل (به ویژه مشاغل کوچکتر) توانسته‌اند با هزینه کمتری سایت خود را داشته باشند و این فوق‌العاده است. اما وردپرس چیست و چه چیزی آن را به محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوای جهان تبدیل کرده است؟ در این مطلب همراه تکنویک باشید تا به این سوالات پاسخ دهیم.

تاریخچه وردپرس

نقطه شروع WordPress از سال 2003 بود. دو توسعه دهنده به نام‌های مت مالِنوِگ آمریکایی و مایک لیتل انگلیسی کار بر روی یک پلتفرم حرفه‌ای وبلاگ نویسی را شروع کردند. با اینکه پس از مدت کوتاهی آن را رها کردند، دوباره به سراغش رفتند و این بار، قدرتمندتر از پیش ادامه دادند.

اولین نسخه وردپرس تحت عنوان WordPress 1.0 در سال 2004 عرضه شد. این نسخه کاملاً با چیزی که امروزه آن را ورد پرس می‌نامیم تفاوت دارد. با این حال همان نسخه وردپرس هم رابط کاربری ساده‌تری داشت و می‌شد به سادگی به محتوا قالب‌های مختلفی داد. پس از مدتی وردپرس مجوز عمومی GPL را هم دریافت کرد. اسم دیگر این مجوز GNU است که مخفف General Public License  است و به توسعه رایگان متن باز اشاره دارد.

مدتی پس از صدور این مجوز، وردپرس به صورت رایگان در دسترس همگان قرار گرفت. این مجوز همچنین به کاربران این توانایی را می‌داد که کدهای خود را به صورت قانونی تغییر بدهند. کم‌کم طراحان سایت هم به WordPress روی آوردند و طولی نکشید که تعداد کاربران آن افزایش پیدا کرد.

تا سال 2005 وردپرس در مراحل رشد اولیه بود. از 2006 تا 2010 با ارتقای ویژگی‌ها و قابلیت‌های این پلتفرم، تعداد کاربران آن رشد شگرفی داشت. در بازه 2011 تا 2015 وردپرس به دنبال برآوردن نیازهای کاربرانش بود. از 2016 تاکنون به رویکردهای مدرن روی آورده است.

نسخه وردپرسی که ما این روزها استفاده می‌کنیم 6.2.2 است و با هر به‌روزرسانی شاهد قابلیت‌ها و امکانات گسترده‌تری هستیم. بر طبق جدیدترین آمار در سال 2023 قریب به 810 میلیون وب سایت با وردپرس پایه‌گذاری شده‌اند. این میزان حدود 43% وب سایت‌های دنیا را دربرمی‌گیرد. زیاد است، نه؟ حالا برویم ببینیم سایت‌های وردپرسی چه مزایا و معایبی دارند.

مزایای استفاده از وردپرس

مزایای استفاده از وردپرس

همان طور که پیشتر گفتیم وردپرس در اصل به عنوان یک پلتفرم وبلاگ‌نویسی شروع کرد اما قابلیت‌های بی‌شمارش آن را به محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا تبدیل کرد. هر چند امروزه با دیگر پلتفرم‌های وب سایت ساز مثل جوملا (Joomla)، WIX، Drupal و دیگر موارد مشابه هم مواجه هستیم که شاید بر انتخاب ما تاثیر بگذارند. در ادامه قصد داریم به برخی مزایا و معایب آن اشاره کنیم.

  1. وجود افزونه‌های (پلاگین‌) فراوان

برای هر گونه تغییری که بخواهید در وب سایت‌تان اعمال کنید، یک افزونه وجود دارد. با استفاده از این افزونه‌ها می‌توانید سایت خود را به سادگی شخصی‌سازی کنید. فرقی ندارد که بخواهید روی سئو کار کنید یا یک ویژگی خاص به محصولتان اضافه کنید. کاری نیست که نتوانید با افزونه‌های وردپرس بکنید!

شاید یکی از معروف‌ترین افزونه‌های وردپرس افزونه ووکامرس (WooCommerce) باشد. به کمک این افزونه فوق‌العاده به سریع‌ترین روش ممکن یک فروشگاه آنلاین پیاده سازی کنید. نیازی به کدنویسی هم نیست و در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌شود.

  1. وب سایت‌های کاملاً واکنشگرا (Responsive)

آمارها نشان داده که این روزها خیلی از کاربران دنیای اینترنت، از تلفن همراه برای وبگردی استفاده می‌کنند. پس ریسپانسیو بودن وب سایت ما در UX و سئوی آن اهمیت ویژه‌ای دارد. تقریباً تمام قالب‌های وردپرسی چه آماده و چه اختصاصی کاملاً واکنشگرا هستند و سایت روی موبایل و تبلت به خوبی نمایش داده می‌شود. از این لحاظ دیگر خیالتان راحت است.

  1. سئو فرندلی بودن (SEO-Friendly)

اگر تا حدودی با مباحث طراحی وب سایت آشنا باشید، به خوبی می‌دانید که بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو چقدر اهمیت دارد. سئو سایت اصولی و خوب به افزایش ترافیک ارگانیک سایت شما کمک می‌کند و آن را در صفحه یا صفحات اول گوگل نشان می‌دهد. همه این کارها منجر به جذب کاربر بیشتر و در نتیجه افزایش فروش می‌شود.

افزونه‌های سئو متعددی برای وردپرس وجود دارند که هر یک به افزایش رتبه سایت شما کمک می‌کنند. گاهی اوقات افراد ممکن است برای اضافه کردن توضیحات متا یا عنوان اصلی (H1) مشکل داشته باشند. اینجاست که افزونه‌های سئو به کمکشان می‌آید.

  1. پلتفرم متن باز

در بخش تاریخچه به این موضوع اشاره کردیم که وردپرس یک پلتفرم مدیریت محتوا متن باز است. متن باز به این معناست که کدهای مورد نیاز برای توسعه وب سایت‌ها در دسترس و قابل ویرایش هستند. اگر کمی کدنویسی بلد باشید، بدون دردسر و ترس از دستمزد بالای طراحان سایت می‌توانید کدهای خود را در صورت نیاز تغییر بدهید.

خیلی از افرونه‌ها و قالب‌های وردپرس هم رایگان هستند؛ البته که اصولاً ما استفاده از قالب رایگان را به شما توصیه نمی‌کنیم. چرا که خیلی از این قالب‌ها فارسی سازی نشده‌اند و استفاده از آن‌ها دردسرهای زیادی دارد.

  1. مدیریت ساده

شاید از بهترین قابلیت‌های وردپرس این باشد که مدیر یا ادمین سایت می‌تواند بدون نیاز به کدنویسی به راحتی در بک‌اند (Back-end) و فرانت‌اند (Front-end) وب سایت دست ببرد.

چنین قابلیتی باعث می‌شود افراد بتوانند راحت‌تر سایت خود را شخصی سازی کنند. البته در کنار تخصص، نیاز به وجود یک ایده اولیه و پیاده سازی آن است. همچنین می‌توان محتوای سایت را به سادگی به‌روزرسانی کرد، افزونه‌های مورد نیاز را نصب کرد و کانسپت کلی طراحی سایت را تغییر داد.

  1. قابلیت استفاده از قالب‌های آماده

قالب‌های وردپرسی آماده بسیاری در فضای اینترنت وجود دارند که می‌توانید از آنها برای طراحی سایت خود بهره بگیرید. پیشنهاد ما به شما خرید قالب‌های استاندارد و فارسی سازی شده از سایت‌های معتبر و شناخته شده است. این قالب‌ها تنوع فراوان دارند و از وب سایت فروشگاهی گرفته تا شرکتی و شخصی، برآورنده نیاز شما هستند.

حالا که از مزایای بی‌شمار Word press گفتیم، بد نیست نگاهی هم به معایب آن بیندازیم.

معایب استفاده از وردپرس

  1. آسیب‌پذیری امنیتی

ما ابداً قصد نداریم بگوییم وردپرس امنیت ندارد! اما از حق نگذریم «امنیت وردپرس نسبت به دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا کمتر است». کافی است یک هکر متخصص نقطه ضعفی در سایت شما پیدا کند. یک افزونه به‌روز نشده، رمز عبور ساده و چیزهای مثل آن می‌توانند واقعاً مشکل آفرین باشند.

در اصل هکرها به خاطر مقبولیت بالای ورد پرس متن باز بودن آن با تمام جزئیاتش آشنا هستند؛ از آدرس صفحه ورود گرفته تا نحوه اسپم کردن در بخش نظرات و هر چیز دیگر. با در نظر گرفتن این موارد، یک سایت وردپرسی با امنیت یکسان نسبت به یک سایت با سیستم مدیریت محتوای دیگر، بیشتر در معرض خطر قرار دارد.

  1. وجود مشکلات فنی نسبتاً زیاد

وجود مشکلات فنی در طراحی وب سایت‌ها امری بدیهی است و جای تعجب ندارد. اما خوب در وب سایت‌های وردپرسی به دلیل تداخل احتمالی افزونه‌ها، اعمال تغییرات ناآگاهانه در سایت و … این مشکلات فنی اندکی بیشتر است. بهتر است یک متخصص وردپرس کنارتان داشته باشید؛ در غیر این صورت با بروز هر مشکل باید هزینه پشتیبانی بدهید. ما در تکنویک تا یک ماه پشتیبانی سایت رایگان برای شما داریم.

  1. نیاز به توجه دائمی به افزونه‌ها

افزونه‌ها و قالب‌های وردپرسی باید مرتباً به‌روزرسانی شوند؛ دائماً به پنل مدیریت افزونه‌ها و قالب سر بزنید و مطمئن شوید همه چیز به‌روز است. حواستان باشد افزونه‌ای قدیمی نشود. در این صورت آسیب‌پذیری امنیتی و فنی سایت بیشتر می‌شود و مجبورید آن افزونه را حذف کنید.

بعضی افزونه‌ها هم بعد از مدتی به دلایل مختلف، دیگر آپدیت ندارند. آنها را با افزونه‌های بهتر جایگزین کنید.

  1. نیاز به شخصی سازی

نمی‌شود گفت این مورد یک عیب است! البته بعضی مواقع نیاز است خصوصی سازی وردپرس را با کدنویسی انجام بدهیم.

مثلاً ممکن است نیاز به یک قابلیت خاص داشته باشید و برای آن دو افزونه مشابه روی سایت نصب کنید. بدیهی است که تداخل افزونه‌ها منجر به مشکلات فنی می‌شود. به عبارتی دیگر دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند! یا اصلاً به قابلیتی نیاز دارید که هیچ افزونه‌ای آن را ارائه نمی‌کند. اینجاست که چاره‌ای جز کمک گرفتن از یک برنامه نویس وب سایت ندارید!

  1. سرعت کم لود سایت

به خاطر وجود انواع افزونه، پایگاه داده و کدهای اضافی سایت‌های وردپرسی سرعت لود پایین‌تری دارند. عوامل دیگری هم در این کاهش سرعت سهیم هستند.حجم زیاد تصاویر سایت، هاست ضعیف و محتوای زیاد هم باعث طولانی شدن لود سایت می‌شوند. البته که راهکارهای مختلفی برای رفع این مشکل وجود دارد.

دقت داشته باشید که سرعت لود سایت در میزان ماندگاری کاربران در وب سایت تاثیر دارد. هر چه سرعت لود کمتر باشد، نرخ پرش (Bounce Rate) هم کمتر است.

  1. سئو سخت‌تر

پیشتر گفتیم که به کمک افزونه‌های سئو وردپرس می‌توانید وضعیت سئو سایت خود را بهتر کنید. اما این افزونه‌ها به تنهایی کافی نیستند؛ گاهی برای گرفتن رتبه بهتر در گوگل لازم است از نرم‌افزارها و ابزارهای قدرتمندتری استفاده کنید تا بتوانید از رقبای خود پیشی بگیرید.

هزینه‌های طراحی سایت وردپرس

قیمت طراحی سایت با ورد پرس ثابت نیست و وابسته به عوامل متعدد است. همین ثابت نبودن باعث شده خیلی از مشتریان دچار سردرگمی شوند. خیلی از شرکت‌ها در ازای دریافت مبالغ نسبتاً بالا، سایتی با امکانات کم به مشتری تحویل می‌دهند. گاهی برعکس این هم اتفاق می‌افتد. یعنی در ازای یک مبلغ معقول، شما سایتی با امکانات کامل از آن شرکت تحویل می‌گیرید.

در ابتدای کار باید مشخص شود چه نوع سایتی می‌خواهید و این سایت چه قابلیت‌هایی باید داشته باشد. وب سایت‌ها در دسته بندی‌های گسترده‌ای قرار می‌گیرند: خبری، شرکتی، فروشگاهی و شخصی. به طور کلی هزینه طراحی یک وب سایت فروشگاهی از سایر موارد بیشتر است و دلیل آن هم واضح است: این نوع وب سایت‌ها باید قابلیت‌ها و امکانات زیادی داشته باشند.

یک عامل موثر دیگر بر قیمت طراحی سایت اعتبار آن شرکتی است که قرار است به سفارش طراحی سایت بدهید. اما چگونه می‌توانید از تخصص و تجربه تیم طراحی سایت یک شرکت اطمینان حاصل کنید؟ با دیدن نمونه کارهای آن شرکت.

تکنویک مفتخر است که نمونه کارهای متعددی در پرونده کاری خود دارد. برای مشاهده نمونه کارهای طراحی وب سایت تکنویک کلیک کنید.

عامل دیگر تعیین کننده قیمت یک وب سایت ظاهر آن است. اینکه بخواهید از قالب آماده در طراحی وب سایت شما استفاده شود یا ظاهر آن به شکل کاملاً شخصی سازی شده برایتان طراحی شود، کاملاً به شما و بودجه‌تان بستگی دارد.

قیمت هاست و دامنه سایت، چند زبانه بودن، درج اطلاعات اولیه در سایت، افزودن قابلیت‌های خاص برای مشتریان، آموزش کار با سایت، پشتیبانی سایت و تولید محتوا برای آن (در صورت تمایل) دیگر چیزهایی هستند که بر هزینه تمام شده برای طراحی یک سایت وردپرسی اثر می‌گذارند.

زبان های برنامه نویسی وردپرس

زبان برنامه نویسی وردپرس چیست؟

بک‌اند وردپرس با زبان برنامه نویسی PHP توسعه داده شده است. در سال‌های اخیر با کاهش محبوبیت ASP.net برنامه نویسان بیشتری رو به PHP آورده‌اند و نه تنها در وردپرس، بلکه در سایت‌های کدنویسی شده هم آن را به وفور می‌بینیم.

به طور کلی وردپرس با زبان‌های برنامه نویسی زیر پایه‌گذاری شده است:

  • HTML: که زبان برنامه نویسی نیست بلکه زبان نشانه گذاری است و در آن از یک سری تگ استفاده می‌شود. هر یک از این تگ‌ها مشخص کننده یک عنصر در صفحه وب سایت هستند.
  • CSS: به نوعی مکمل HTML به حساب می‌آید. CSS هم یک زبان دیگر نشانه گذاری است و به کمک آن می‌توانید به راحتی ظاهر صفحات وب و عناصر را تغییر دهید.
  • JavaScript: این زبان برنامه‌نویسی قرار نبود از همان اول اینقدر میان برنامه‌ نویسان محبوب شود! اما به هر حال امروزه جاوا اسکریپت در زمره یکی از بهترین و محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی قرار دارد و پای آن حتی به هوش مصنوعی هم باز شده است. برای طراحی قالب و ظاهر وب سایت‌های وردپرسی بد نیست این زبان را بلد باشید.
  • PHP: همان ابتدا گفتیم که زبان برنامه‌نویسی php در واقع زبان Back-End وردپرس است. پس از اینکه یک قالب وردپرسی به کمک زبان‌های گفته شده در بالا طراحی شد،php در پشت‌صحنه تمامی موارد لازم برای داشتن یک سایت پویا را در اختیارتان می‌گذارد. پس اگر با php آشنا نباشید زبان وردپرس را بلد نیستید.

PHP یا وردپرس؟ کدام بهتر است؟

چه سایت‌هایی را می‌شود با وردپرس طراحی کرد؟

شما به یک وب سایت نیاز دارید و ایده‌های بسیاری هم در سرتان است! اما بدون شک این سوال را از خودتان پرسیده‌اید: آیا سایت مورد نظرم را می‌توانم با وردپرس پیاده سازی کنم؟ آیا وردپرس آن قدر انعطاف پذیر است که بتوانم با آن به سایت دلخواهم برسم؟

با پیشرفت‌های روزافزون وردپرس و اضافه شدن قابلیت‌های بسیار به آن، دیگر طراحی هر گونه وب سایتی با آن امکان پذیر است. فقط لازم است یک ایده خوب و اندکی خلاقیت داشته باشید. برویم ببینیم چه سایت‌هایی را می‌توانیم با وردپرس پیاده سازی کنیم:

  • دایرکتوری
  • وب سایت شرکتی
  • وب سایت آموزشی
  • وب سایت چند زبانه
  • وب اپلیکیشن موبایل
  • وب سایت فروشگاهی
  • وب سایت فروش فایل
  • وب سایت مجله خبری
  • وب سایت سالن زیبایی
  • وب سایت نقد و بررسی
  • وب سایت مشاوره آنلاین
  • وب سایت پرسش و پاسخ
  • وب سایت شخصی یا وبلاگ
  • وب سایت هتل‌ها و رستوران‌ها
  • وب سایت نمونه کار یا پورتفولیو
  • وب سایت فروش دوره‌های آنلاین
  • فروم‌ها یا تالارهای گفتگوی آنلاین
  • وب سایت باشگاهی و تناسب اندام
  • وب سایت آژانس مسافرتی و رزرو بلیط
  • وب سایت مراکز پزشکی و کلینیک‌های زیبایی

افزونه وردپرس چیست؟

افزونه‌ها یا پلاگین‌های وردپرس همان طور که از نامشان پیداست، به سایت شما اضافه می‌شوند. در حقیقت هر افزونه قابلیتی را به سایت شما می‌افزاید یا قابلیت‌های موجود را بهبود می‌بخشد.

با افزونه‌ها می‌توان تغییرات بزرگ و کوچک زیادی در سایت اعمال کرد. افزونه‌های بسیاری هستند که می‌توانند سایت شما را به یک فروشگاه، کلاس درس، انجمن گفت و گو یا شبکه اجتماعی تبدیل کنند. توجه کنید همه‌ افزونه‌ها الزاماً بخشی برای نمایش به کاربران ندارند؛ بعضی از آن‌ها تنها در پیشخوان مدیریت و برای مدیر سایت قابل مشاهده هستند. مانند افزونه‌های نمایش وضعیت کلی سایت و رتبه‌بندی یا افزونه‌های امنیتی.

برای نصب افزونه‌ها هیچ محدودیت خاصی وجود ندارد. اما حتما این را هم شنیده‌اید که نصب افزونه‌های زیاد خوب نیست و سرعت سایت را کم می‌کند. اما این حرف تا چه اندازه صحت دارد؟

تعداد زیاد افزونه‌های روی سایت الزاماً سرعت لود آن را کم نمی‌کند؛ بلکه این کیفیت و نحوه کدنویسی آنهاست که بر سرعت بارگذاری سایت اثر دارد. خیلی از این افزونه‌ها توسط افرادی توسعه داده شده‌اند که چندان مهارتی ندارند و ممکن است آلوده به حفره‌های امنیتی باشند. همین حفره‌ها امنیت سایت را به خطر می‌اندازند و راه را برای هکرها هموارتر می‌کنند.

امروزه بیش از 58،000 افزونه‌ رایگان در آدرس WordPress.org plugin directory یافت می‌شود. این قسمت مخزن وردپرس نام دارد. هزاران افزونه دیگر در وب سایت‌های دیگر هم وجود دارند که می‌توان به آنها دسترسی داشت.

همانطور که پیشتر گفتیم، وردپرس به گونه‌ای توسعه داده شده که تولیدکنندگان دیگر نیز بتوانند کدهای خود را در آن درج کنند. وجود API در افزونه وردپرس، فیلترهای قدرتمندی در اختیار تولید کنندگان قرار می‌دهد تا علاوه بر تغییر کارکردهای موجود، موارد جدیدی را نیز به آنها بیافزایند.

همچنین توسعه دهندگان افزونه امکان ذخیره اطلاعات در دیتابیس وردپرس را دارند. پلاگین‌ها می‌توانند از ویژگی دسته‌بندی محتویات، طبقه‌بندی‌ها و فیلدهای سفارشی استفاده کنند که این امکان را به کاربران می‌دهد تا علاوه بر پست‌ها و صفحات، محتویات دیگر را هم ذخیره کنند.

امنیت در وردپرس

آیا امنیت در سایت وردپرسی پایین است؟

همین اول کار بگذارید یک خبر نه چندان خوب به شما بدهیم: همه ساله صدها هزار سایت وردپرسی هک می‌شوند.

ترسیدید؟ حق دارید. اما روی دیگر سکه را هم ببینید: نرم افزار هسته‌ای وردپرس آسیب پذیر نیست. بلکه مشکل از خود سایت‌ها است. کلمه عبور نامناسب و ناامن یا بی‌توجهی به به‌روزرسانی‌ها این مشکلات را به وجود می‌آورد.

پس اگر بخواهیم به سوال «آیا وردپرس امن است؟» پاسخ دهیم، این پاسخ را از جوانب مختلف بررسی می‌کنیم:

  • باید بدانیم این وب سایت‌های وردپرسی چگونه هک شده‌اند تا به ریشه آسیب‌های امنیتی پی ببریم.
  • شناسایی تیم امنیتی سایت؛ تا ببینیم چه کسانی در چه حوزه‌هایی تخصص دارند.

به طور کلی باید گفت که نگرانی شما از امنیت وردپرس طبیعی است؛ اما وقتی کار طراحی سایت خود را به تیم خبره تکنویک بسپرید دیگر از این بابت نگرانی نخواهید داشت.

قالب‌های رایگان وردپرس را استفاده کنیم؟

در پنل مدیریتی وردپرس به طور پیش‌فرض چندین قالب رایگان وجود دارد. می‌توانید از این قالب‌ها استفاده کنید و ظاهر آنها را به میل خود تغییر دهید. قالب‌های رایگان بی‌شمار دیگری هم در مخزن وردپرس وجود دارند که البته اغلب انگلیسی هستند و راست‌چین نشده‌اند. در هر صورت استفاده از قالب رایگان در ابتدای راه طراحی سایت شاید به صرفه هم باشد. اما به راستی آیا خوب است قالب‌های رایگان استفاده کنیم؟

یک سری از قالب‌ها ابتدا به صورت آزمایشی و رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرند و هدف اصلی این معرفی، ارائه یک دمو از آنها است. این قالب‌ها در اصل رایگان نیستند و در نهایت برای استفاده از همه ویژگی‌ها باید آنها را بخرید. این قالب‌ها بعد از مدت trial دیگر قابل آپدیت نیستند و برای پیاده سازی یک سایت کامل، استفاده از آنها توصیه نمی‌شود. توصیه ما به شما این است که اگر قصد داشتن یک وب سایت خوب را دارید، از همان ابتدای کار یک قالب خوب تهیه کنید یا درخواست طراحی سایت اختصاصی بدهید. تعویض قالب ممکن است بر سئو سایت و رتبه آن در گوگل تاثیر بگذارد.

حواستان به این مورد باشد. برای مشاوره طراحی وب سایت از اینجا با کارشناسان تکنویک در تماس باشید.

اگر هم اصرار دارید از قالب رایگان استفاده کنید، بدانید که هیچ کدام از آنها بی عیب و نقص نیستند. مدیران وب سایت‌ها هیچ وقت هیچ قالب رایگانی را بدون اینکه از سود آن مطمئن باشند، به کاربران ارائه نمی‌کنند. همچنین قالب‌های وردپرسی رایگان اغلب پشتیبانی نمی‌شوند؛ چون در اصل شما برای آن قالب مبلغی پرداخت نکرده‌اید که کسی وظیفه پشتیبانی از آن را هم داشته باشد. با هر مشکلی که مواجه شوید، هیچ راهی به جز تعویض قالب ندارید.

برخی از این قالب‌های رایگان حاوی کدهای مخرب هستند؛ در صورت استفاده از آنها امنیت سایت شما به خطر میوفتد و راه نفوذ هکرها را باز می‌کند.

در نهایت تصمیم گیرنده شما هستید اما همچنان توصیه می‌کنیم برای قالب هزینه پرداخت کنید تا مشمول پشتیبانی شوید.

رابطه دوستانه سئو با وردپرس

رابطه دوستانه وردپرس با سئو

در مبحث سئو بیش از 50% فرایند سئو به سئو داخلی آن وب سایت برمی‌گردد؛ پس باید به آن توجه ویژه‌ای شود. در وب سایت‌های طراحی شده با وردپرس سئوی داخلی به راحتی قابل انجام است. اما این سیستم مدیریت محتوا چه ویژگی‌هایی دارد که آن را برای سئو مناسب می‌کند؟ در ادامه به چند تا از این ویژگی‌ها اشاره می‌کنیم:

  • تنوع قالب‌های وردپرسی
  • سادگی کار با و ساختار فنی مستحکم آن
  • امکان بررسی تمامی محصولات برای سئو محتوا
  • در دسترس بودن افزونه‌های مختلف برای سئو محتوا از جمله Yoast SEO

این‌ها تنها مواردی هستند که به سئو داخلی کمک می‌کنند. اما به طور کلی برای بهبود سئو سایت‌های وردپرسی می‌توان موارد ذکر شده در زیر را هم انجام داد:

  • انتخاب یک هاست مطمئن و ایمن
  • استفاده از قالب‌های مناسب و بهینه
  • انتخاب بهترین گزینه برای پیوند یکتا
  • استفاده از افزونه‌های پاک کردن کش (cache)
  • افزودن سایت به سرچ کنسول گوگل و بررسی آمار
  • استفاده درست و بجا از تگ‌های Heading (عنوان)
  • درج توضیحات متا برای مقالات یا دیگر صفحات سایت
  • استفاده از یک افزونه خوب سئو برای بهینه سازی سایت
  • استفاده از کلمات کلیدی مناسب و تولید محتوا بر اساس آنها
  • درج نام و ALT (متن جایگزین) مناسب برای تصاویر سایت
  • گذاشتن محتوای باکیفیت و طولانی در وب سایت وردپرسی

سئو سایت‌های وردپرسی اگر اصولی انجام شود، کار خیلی پیچیده‌ای نیست و شما را در زمان مطلوب به جواب می‌رساند. برای مشاهده خدمات سئو سایت تکنویک اینجا را کلیک کنید.

سایت کاخ سفید هم با وردپرس طراحی شده!

در همان ابتدای این مطلب آماری از استفاده از WordPress برای طراحی وب سایت در سراسر جهان ارائه دادیم. همه اینها نشان از محبوبیت و مقبولیت روزافزون وردپرس در دنیای طراحی وب سایت دارد. خیلی‌ها در ایران ممکن است بگویند که وردپرس گزینه خوبی برای طراحی سایت نیست؛ دلایل این افراد عمدتاً حول محور امنیت پایین و محدودیت شخصی سازی می‌گردد. اما موارد ذکر شده همانطور که پیشتر گفتیم، صحت ندارند. حتی اگر چنین باشد به راحتی با داشتن یک تیم امنیتی و توسعه دهنده حرفه‌ای قابل حل هستند.

جالب بدانید حتی وب سایت کاخ سفید آمریکا هم با ورد پرس طراحی شده است! خیلی از سایت‌های مطرح و پربازدید جهانی با وردپرس طراحی شده‌اند. برخی از این سایت‌ها عبارتند از:

  • Vogue
  • WIRED
  • بلاگTED
  • بلاگ Yelp
  • بلاگFlickr
  • مجله Time
  • بلاگ Mozilla
  • TechCrunch
  • Sony Music
  • Snoop Dogg
  • Microsoft News
  • بلاگ PlayStation
  • یوسین بولت، دونده معروف

و خیلی وب سایت‌های معروف دیگر در جهان که اشاره به آنها از حوصله این مطلب خارج است.

وردپرس

تلاش کردیم تا اینجای کار به شما بگوییم چرا طراحی وب سایت با وردپرس را انتخاب کنیم و این انتخاب چه تاثیری در رشد کسب و کار اینترنتی ما دارد. امیدواریم به جواب پرسش‌های خود رسیده باشید. می‌توانید برای سفارش طراحی انواع سایت، خرید هاست و دامنه، خدمات سئو و تولید محتوا با کارشناسان تکنویک در تماس باشید. ما پاسخگوی شما هستیم.

2 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *